Aktuellt / Nyheter

Campus Manilla välkomnar ny rektor

Rekryteringen av Carina Hagström-Berghs efterträdare som rektor för Campus Manilla har pågått sedan i höstas då Carina meddelade att hon erbjudits en annan tjänst.

Vi välkomnar därför Robert Mellander som ny rektor för Campus Manilla. Den 20 april tillträder Robert sin nya tjänst som rektor för Campus Manilla grundskola och Campus Manilla gymnasium.

Robert kommer närmast från uppdraget som rektor på Kungsholmens gymnasium. Tidigare har Robert arbetat som rektor på Östra Reals gymnasium och även inom Kunskapsskolan. Robert är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg och har över 10 års erfarenhet i rollen som rektor.

På frågan vad han har för ambition för Campus Manilla svarade Robert följande.
”Campus Manilla ska vara en av Sveriges absolut bästa skolor och vi ska löpande fortsätta att utmana och utveckla oss för att säkra den positionen”.

Robert har en gedigen bakgrund inom pedagogisk utveckling och har presterat fina resultat inom detta område tidigare. Han är van att leda skolverksamheter och är en omtyckt ledare med stort fokus på kommunikation. Vidare har han erfarenhet av internationella samarbeten och utbyten. Robert utmanas av tanken att driva Campus Manilla som Sveriges bästa skola.

Robert Mellander

Vi önskar Robert varmt välkommen till Campus Manilla