Aktuellt / Nyheter

Campus Manilla välkomnar ny rektor

Styrelsen för stiftelsen Carpe Scientia har nu fullföljt rekryteringen, som kommunicerades den 11 april, av en ny Rektor till Campus Manilla. Styrelsen välkomnar varmt Carina Hagström-Bergh som ny Rektor för Campus Manilla. Carina tillträder sin nya tjänst den 14 augusti men kommer att finnas tillgänglig på skolan för att träffa personal vid ett flertal tillfällen redan under sommaren.

Carina har en gedigen erfarenhet som ledare, varav 16 år i skolans värld, både i fristående och kommunala verksamheter. Carina arbetar idag på Enskilda Gymnasiet som tillförordnad Rektor.
Styrelsen har i den här rekryteringen valt en profil där styrning, struktur och uppföljning får en ökad prioritet. Carina har bred erfarenhet från både grundskola och gymnasium och är van att leda organisationer i förändring. Hon kommer initialt att arbeta med organisationsutveckling och personalfrågor, samt vidareutveckling av elevhälsan och specialpedagogik. Parallellt med detta kommer Carina naturligtvis att fortsätta med det pedagogiska utvecklingsarbetet som högsta prioritet för Campus Manilla. Styrelsens ambition är att skolan fortsatt ska följa internationell pedagogisk forskning och fokusera på att ligga i absolut framkant akademiskt. Carina sätter stort fokus på värdegrund, och kommer aktivt arbeta för att bibehålla och vidareutveckla den fina andan som råder på Campus Manilla, med studiero, ordning och reda.

 

Vi önskar Carina varmt välkommen till Campus Manilla.