Aktuellt / Nyheter

UF-mässan 2020

Måndagen den 20/1 2020 var det dags för den årliga UF-mässan på Campus Manilla. Hela 30 UF-företag var inbjudna till kvällens evenemang för att sälja in sina produkter/tjänster till en jury på sex personer. Juryn bedömde UF-företagen utifrån MarknadsföringProduktkunskapKundanpassningSamarbetsförmåga och Avslut

Juryn bestod av följande personer:

Maria Berghäll: Drev själv UF-företag när hon gick i gymnasiet och vann både SM och EM i Ung Företagsamhet. Etablerad föreläsare och grundare av Pice of Value. Utbildar företag när det kommer till ledarskap, entreprenörskap och kommunikation.

Claes de Faire: VD och chefredaktör för FPG Media AB. Författare till tre romaner och sitter i styrelsen för Campus Manilla.

Karl Meyer: Arbetar som biträdande rektor för gymnasiet på Campus Manilla. Vuxit upp med Gnosjöandan och tycker att entreprenörskap är en viktig del i skolan.

Tobias Westerlind: Egen företagare som just tagit lärarexamen och kan titulera sig som ekonomilärare.

Johan Nordenfalk: Styrelseordförande på Campus Manilla. Arbetat mycket med startups och tycker att entreprenörskap är en viktig del i skolan.

Jonas Ringqvist: Arbetat som matematiklärare i 12 år och som entreprenörskapslärare i 5 år. Tycker att entreprenörskap är en viktig del i skolan då eleverna får möjlighet att utveckla förmågor de har nytta av i arbetslivet.


De tre vinnande UF-företagen fick ta emot pris på scenen och pitcha sina affärsideer. Dessa UF-företag var: Body Talk UF, Med Unga UF, SocietySox UF

Programmet för kvällen.
Body Talk UF
Med Unga UF
SocietySox UF