Reservantagning åk 1 2024

Gymnasieantagningen Storsthlm hanterar reservantagning till Campus Manilla gymnasium under sommaren, och du kan själv logga in och se status för din placering.

Campus Manilla tar över Gymnasieantagningens reservlistor 12 augusti 2024. Vid ledig plats följer vi dessa listor i tur och ordning utan undantag fram till och med 1 september. Vi kontaktar eleverna på listan via de uppgifter som har lämnats till Gymnasieantagningen. Det är av största vikt att kontaktuppgifter som telefonnummer och mailadress är korrekta. Om vi inte lyckas kontakta en elev på reservlistan efter två försök, går platsen till nästa sökande.

Från 2 september frångår vi reservlistan från Gymnasieantagningen och upprättar en egen reservlista. Om du som står på Gymnasieantagningens lista vill kvarstå som reserv behöver du kontakta vår SYV, Sara Niklasson (sara.niklasson@campusmanilla.se) för att meddela detta. Har du inte sökt till Campus Manilla via Gymnasieantagningen men vill stå på vår reservlista hör du av dig på samma sätt.

För vår nya reservlista behöver vi namn, kontaktuppgifter, slutbetyg från grundskolan, information om vilket program du går på samt vilket program du vill byta till.

Elever på vår egen reservlista kan erbjudas plats enligt en turordning som är baserad på betyg och inte anmälningsdatum. Lediga platser fördelas mellan elever från Gymnasieantagningens reservlista, och elever som vid ett senare tillfälle har kontaktat oss. Senare på terminen gör vi dessutom en individuell bedömning utifrån hur väl din pågående utbildning matchar sökt program.

Manilla föräldraförening

Senaste inläggen

Kategorier

Sök bland inlägg

Search