Reservantagning åk 1, 2023

Gymnasieantagningen hanterar all reservantagning till gymnasieskolan under sommaren, och du kan själv logga in och se status för din placering.

Campus Manilla gymnasium tar över Gymnasieantagningens reservlistor 14 augusti 2023. I mån av ledig plats följer vi dessa listor i tur och ordning utan undantag fram till och med 1 september. Vi kontaktar elever via de uppgifter som har lämnats till Gymnasieantagningen. Det är av största vikt att telefonnummer och mailadress är korrekta. Om vi inte lyckas kontakta en elev på reservlistan efter två försök, går platsen till nästa sökande.

Från september släpper vi Gymnasieantagningens reservlista och upprättar en egen reservlista. Om du som står på Gymnasieantagningens lista vill kvarstå som reserv måste du kontakta vår SYV Sara Niklasson, sara.niklasson@campusmanilla.se, för att meddela detta. Har du inte sökt till Campus Manilla via Gymnasieantagningen men vill stå på vår reservlista hör du av dig på samma sätt. För vår nya reservlista behöver vi namn och personnummer, kontaktuppgifter, slutbetyg från grundskolan, information om vilket program du går på samt vilket program du vill byta till.

Elever på vår nya reservlista kan erbjudas plats enligt en turordning baserad på betyg och inte anmälningsdatum. Lediga platser fördelas mellan elever från Gymnasieantagningens reservlista, och elever som vid ett senare tillfälle har kontaktat oss. En bit in på terminen gör vi dessutom en individuell bedömning utifrån hur väl din pågående utbildning matchar sökt program.

Manilla föräldraförening

Senaste inläggen

Kategorier

Sök bland inlägg

Sök