Föräldraförening

  • Hem
  • Föräldraförening

Föräldraföreningar CMFF och CMGFF

Tillsammans i Campus Manillas föräldraföreningar CMFF (grundskolan) och CMGFF (gymnasiet) arbetar föräldrar och vårdnadshavare för att öka och främja glädje, gemenskap, trygghet och traditioner på̊ skolan, för elever såväl som för föräldrar och personal.

Föreningarna arbetar i samarbete med skolans ledning och huvudman, stiftelsen Carpe Scientia, i linje med Campus Manillas värderingar.

CMFF och CMGFF är icke vinstdrivande, ideella föreningar som är öppna för alla föräldrar och vårdnadshavare med barn på Campus Manilla.

Syftet är att skapa glädje i tillvaron under våra barns skoltid och bidra till samhörighet, traditionsskapande och stolthet över skolan.

Vår verksamhet är helt baserad på̊ frivilliga insatser, bidrag och engagemang. Insamlade medel går oavkortat till elever och personal genom flera aktiviteter och arrangemang.

Styrelse

CMFF:s styrelse läsåret 2023/24 består av Sofia Hartog-Cavalli, Per Gislén (kassör), Oren Ziv, Sofia Skarman (vice ordförande), Marcus Josefsson, Martina Julin, Therese Gleisner Kristoffersen, Natalie Werner (ordförande), Mimi Vazquez Holm.

Ordförande i CMGFF 2023/24 är Jim Rotsman.

Vi hoppas att fler av er föräldrar vill engagera er, kanske som del av en arbetsgrupp, i något särskilt event eller som medlem i styrelsen. Även bidrag i form av donationer är varmt välkomna. Hör gärna av er till oss på cmff@campusmanilla.se eller för gymnasiet cmgff@campusmanilla.se. Webshopen för skolkläder hittar ni på www.cmff.se
 
Följ oss gärna på Instagram:  campusmanillacmff för att se bilder från CMFF:s evenemang och barnens vardag. 

Medlemskap i CMFF

Medlemskap i CMFF uppgår till 750 kr och betalas läsårsvis per familj. Medlemskap i CMFF är frivilligt. Märk insättningen med barnets/barnens hela namn och klass.

Bg: 5872-0038
Swish: 123 082 0274 

Medlemskap i CMGFF

Vårt mål är att skapa det lilla extra – sätta en extra guldkant för alla elever på Campus Manilla Gymnasium.
Vi ser gärna att alla betalar in årsavgiften på 300kr per barn och år. Detta går oavkortat till aktiviteter, föreläsningar och presenter mm.

Swisha årligen 300kr till 123 227 94 20 – Stort tack

Tusen tack för ert engagemang!

Följ oss gärna på Instagram – campusmanillacmff för att se bilder från evenemang samt barnens och ungdomarnas vardag.

Vänliga hälsningar, 
CMFF och CMGFF